Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstandelijk beperkte Norbert ziet moeder na maanden weer

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2020 - 14:36

De verstandelijk beperkte Norbert Eekhout uit Venlo zag woensdag, op zijn 61ste verjaardag, na acht weken eindelijk weer zijn moeder.

Voor de coronacrisis bezocht Norbert zijn moeder wel drie keer per dag in verpleeghuis De Beerendonck.

Maar door de coronacrisis en de geldende regels kan dat niet meer. Bovendien logeert Norbert sinds begin maart in Den Haag bij zijn zus Roos waardoor een bezoek aan moeder Toos er een tijd helemaal niet in zat.

Video: L1

"Norbert heeft de afgelopen maanden wel twee keer per dag videocontact gehad met moeder, maar het is fijn dat hij haar weer in het echt kan zien", zegt zijn zus die hem woensdagmorgen vanuit de Hofstad naar Venlo bracht.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen