Overslaan en naar de inhoud gaan

Versleeuwen waarschijnlijk ook volgend seizoen uitgeschakeld

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 10:49

Handballer Daan Versleeuwen uit Panningen heeft zijn linkerkruisband opnieuw afgescheurd. Zijn herstel zal waarschijnlijk tot en met volgend seizoen duren.

De blessure vond vlak voor rust plaats tijdens de Belgische bekerfinale tussen zijn ploeg Sporting NeLo en Achilles Bocholt.

Revalideren
Versleeuwen kampt voor de vierde keer met een kruisbandblessure. Een woordvoerder van de club laat weten dat hij donderdag onder de scan gaat: “De verwachting is dat dit seizoen en het volgende volledig in het teken staan van revalideren."

Pingpongen
"Handbal misschien toch niet helemaal mijn ding. Iemand een leuke vervanging? Bedankt voor de lieve berichten!’ #kruisband #pingpongdanmaar", schrijft de 24-jarige handballer uit Panningen op zijn Instagrampagina.

Lees ook: Einde seizoen voor Panningse handballer Daan Versleeuwen

Voor zijn ploeg Sporting NeLo eindigde de bekerfinale ook allesbehalve positief; de ploeg uit Neerpelt-Lommel verloor met 36-32.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen