Overslaan en naar de inhoud gaan

Verscherpte grenscontroles na aanslagen in Brussel

Geplaatst opdinsdag 22 maart 2016 - 10:03

Naar aanleiding van de aanslagen in Brussel zijn er momenteel verscherpte grenscontroles in Limburg.

Ook is er extra bewaking op luchthavens. Dat meldt de NCTV, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Maastricht Aachen Airport heeft overigens de veiligheidsmaatregelen nog niet aangescherpt.

De politie houdt nauw contact met Belgische autoriteiten, liet een woordvoerster dinsdagochtend weten. De politie is er ook extra alert.

Lees ook:
- Limburgse ooggetuige: 'heb kinderen naar buiten gesleept'

- Explosies bij metrostations Brussel

Explosies
Voorlopig is er geen aanleiding om het dreigingsniveau in Nederland te verhogen. De NCTV zegt de gebeurtenissen in Brussel wel nauwgezet te volgen. De NCTV reageert hiermee op de aanslagen in Brussel. Op vliegveld Zaventem en verschillende metrostations gingen dinsdagmorgen bommen af. Daarbij viel een nog onbekend aantal slachtoffers.

Blijf hier live op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Brussel

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Passagiers op vliegveld Beek: 'Wij willen terug naar Milaan'
Gouverneur leeft mee met familie Pinczowski
'Doden bij explosies metrostations Brussel'
Belgische politie geeft foto van verdachten aanslagen vrij
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen