Overslaan en naar de inhoud gaan

Verrékkes Moj winnaar Tiener Vastelaovend Kónkoer

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 21:35

Verrékkes Moj uit Venray heeft in Geleen de 9e editie van het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK) gewonnen.

In zalencentrum de Hanenhof in de Waereldsjtad wonnen Klaas, Jonas, Sanne en Sija met het liedje 'De Vastelaovesknal!'

Eén de winnaar zijn
Vijftien tiener artiesten stonden vrijdagavond in de spannende finale, maar er kon er maar één de winnaar zijn. Weej Kieke Wel eindigde met het nummer 'Dat doe ik dalek' als tweede, gevolgd door Same Sjpas met ' 'T is wat 't is'. De meiden van Same Sjpas gingen er ook met de prijs voor beste vlog vandoor. De vriendinnen Isa, Fleur en Femke werden verkozen tot aanstormend talent van het jaar.

De finale van het TVK is terug te kijken op L1.nl

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen