Overslaan en naar de inhoud gaan

Verrassing voor Keisuke Honda bij terugkeer in Venlo

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 16:14

Keisuke Honda stond maandag na tien jaar weer op het trainingsveld bij VVV. De Venlonaren hadden nog een verrassing in petto voor de 33-jarige Japanner.

Manager Stan Valckx liet de clubloze middenvelder een muurschildering van Honda zien in stadion De Koel. "Cool", zo reageert de Japanner verrast in een filmpje op Twitter.

Conditie
De clubicoon van de Venlose eredivisionist maakte in het verleden furore in De Koel. Honda houdt nu zijn conditie op peil, maar weet nog niet waar hij gaat spelen komend seizoen. Tot er duidelijkheid is, traint hij mee met de selectie van Robert Maaskant.

Lees ook: Clubicoon Keisuke Honda even terug bij VVV

Bondscoach Cambodja
Honda speelde vanaf 2008 in Venlo; hij werd dat jaar kampioen in de eerste divisie. In 2010 vertrok hij voor een miljoenenbedrag naar CSKA Moskou. De Japans international kwam ook uit voor AC Milan, het Mexicaanse CF Pachuca en het Australische Melbourne Victory. Daarnaast werkt hij als bondscoach van Cambodja.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen