Overslaan en naar de inhoud gaan

Verrassing voor Keisuke Honda bij terugkeer in Venlo

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 16:14

Keisuke Honda stond maandag na tien jaar weer op het trainingsveld bij VVV. De Venlonaren hadden nog een verrassing in petto voor de 33-jarige Japanner.

Manager Stan Valckx liet de clubloze middenvelder een muurschildering van Honda zien in stadion De Koel. "Cool", zo reageert de Japanner verrast in een filmpje op Twitter.

Conditie
De clubicoon van de Venlose eredivisionist maakte in het verleden furore in De Koel. Honda houdt nu zijn conditie op peil, maar weet nog niet waar hij gaat spelen komend seizoen. Tot er duidelijkheid is, traint hij mee met de selectie van Robert Maaskant.

Lees ook: Clubicoon Keisuke Honda even terug bij VVV

Bondscoach Cambodja
Honda speelde vanaf 2008 in Venlo; hij werd dat jaar kampioen in de eerste divisie. In 2010 vertrok hij voor een miljoenenbedrag naar CSKA Moskou. De Japans international kwam ook uit voor AC Milan, het Mexicaanse CF Pachuca en het Australische Melbourne Victory. Daarnaast werkt hij als bondscoach van Cambodja.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen