Overslaan en naar de inhoud gaan

Verpleegkundige voorkomt brand in Laurentius-ziekenhuis

Geplaatst opdinsdag 28 januari 2020 - 7:42

Een alerte ziekenhuismedewerker heeft in de nacht van maandag op dinsdag een brand in het Laurentius-ziekenhuis in Roermond voorkomen.

De verpleegkundige zag rond 1:00 uur tijdens een ronde op de afdeling, dat er rook uit een broodserveerwagen kwam.

Brandmelder
Hij aarzelde geen moment en drukte de brandmelder in. De stinkende en rokende broodserveerwagen is vervolgens naar buiten gereden.

Defecte accu
Als de verpleegkundige het rokende apparaat niet had opgemerkt, was er mogelijk brand ontstaan in het ziekenhuis. Volgens een correspondent ter plaatse is een defecte accu de oorzaak.

Brandmelding Roermond (28 jan 2020)
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen