Jos van Rey Roermond stock

Jos van Rey stapt naar Europese Hof van Justitie

Ex-wethouder Jos van Rey van Roermond stapt naar het Europese Hof van Justitie in verband met zijn veroordeling tot één jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Die straf krijgt hij voor onder meer witwassen en passieve ambtelijke corruptie.

Agressieve agentschopper naar psychiatrische kliniek

De agressieve man uit Gennep, die vorig jaar een politieman tijdens een autorit buiten westen schopte, moet zich van de rechter laten behandelen in een psychiatrische kliniek.

afval
Voorwaardelijke celstraf voor directeur Milieu Service Zuid

De directeur van het inmiddels failliete afvalwerkingsbedrijf Milieu Service Zuid (MSZ) in Maasbracht heeft een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand opgelegd gekregen.

Roermondse 'verkeershufter' krijgt celstraf

Een Belgische rechtbank heeft een 39-jarige Roermondenaar veroordeeld tot vijftien maanden cel en 600 euro boete wegens verkeersagressie

Gasexplosie Venlo: hogere celstraf en tbs voor veroorzaker

Een man uit Venlo is in hoger beroep veroordeeld tot 4 jaar cel, waarvan 2 voorwaardelijk, en tbs voor het veroorzaken van een explosie.

Politiemol Mark M. veroordeeld en spoorloos: Hoe nu verder?

Hoe gaat het nu verder met de veroordeelde politiemol Mark M.? De voormalig agent uit Weert werd maandag veroordeeld tot 5 jaar cel en mag 10 jaar geen publieke functie vervullen.

Van misbruik verdachte campingopa: 'Erg wat ik heb gedaan'

De 75-jarige André V. uit Venlo, die ervan wordt verdacht dat hij op een camping een meisje heeft misbruikt, heeft veel spijt van wat hij zijn slachtoffer heeft aangedaan.

Veroordeelde politicus zet CDA-verhoudingen op scherp

De veroordeelde CDA-politicus Julien Penders (28) blijft 'gewoon' verkiesbaar in Echt-Susteren tijdens de naderende gemeenteraadsverkiezingen, ondanks bezwaren van het landelijke partijbestuur.

Biografie Van Rey komt ondanks veroordeling uit

Hoewel het manuscript twee maanden geleden al klaar was, is de biografie van Jos van Rey nog altijd niet verschenen. Eind januari moet het er alsnog van komen.

Van Rey over uitspraak: 'Niemand begrijpt het'

"Kapot, helemaal", was Jos van Rey woensdag na de uitspraak van de rechter. "Niemand begrijpt het, maar goed. Wij gaan ons beraden wat we verder moeten doen."

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten