Overslaan en naar de inhoud gaan

Veroordeelde Sittardenaar gearresteerd in Spanje

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 16:09

De 71-jarige Lei B. uit Sittard is gearresteerd in Spanje.

Dat meldt het Belang van Limburg.

Moord
B. werd op 7 mei in België veroordeeld tot levenslang voor de moord op zijn ex-vrouw. Dat gebeurde in 2009 bij haar huis in Maasmechelen. Het slachtoffer, de 63-jarige Josée Widdershoven, kwam oorspronkelijk uit Maastricht.

Speciaal team
Op het moment van de veroordeling was Lei B. spoorloos. Een speciaal team van justitie in België ging haar hem op zoek. De Telegraaf meldt dat Lei B.is gearresteerd in Calpe, bij Benidorm. Hij werd daar gevonden dankzij tips van Nederlanders en Belgen in Spanje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen