Overslaan en naar de inhoud gaan

Veroordeelde Sittardenaar gearresteerd in Spanje

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 16:09

De 71-jarige Lei B. uit Sittard is gearresteerd in Spanje.

Dat meldt het Belang van Limburg.

Moord
B. werd op 7 mei in België veroordeeld tot levenslang voor de moord op zijn ex-vrouw. Dat gebeurde in 2009 bij haar huis in Maasmechelen. Het slachtoffer, de 63-jarige Josée Widdershoven, kwam oorspronkelijk uit Maastricht.

Speciaal team
Op het moment van de veroordeling was Lei B. spoorloos. Een speciaal team van justitie in België ging haar hem op zoek. De Telegraaf meldt dat Lei B.is gearresteerd in Calpe, bij Benidorm. Hij werd daar gevonden dankzij tips van Nederlanders en Belgen in Spanje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen