Overslaan en naar de inhoud gaan

Veroordeelde politiemol meldt zich bij politie

Geplaatst opmaandag 26 februari 2018 - 15:07

Politimol Mark M. heeft zichzelf maandagmorgen gemeld bij de politie in Roermond.

M. werd vorige week veroordeeld tot vijf jaar cel wegens schending van zijn ambtsgeheim bij de politie. Hij is meteen overgebracht naar de gevangenis. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

Abonneeservice
De Weertenaar kreeg een celstraf opgelegd voor het verkopen van politie-informatie aan 48 klanten.
Volgens het OM had M. daarvoor een soort 'abonneeservice', waarmee hij in de loop der jaren ruim 750.000 euro zou hebben verdiend.

Lees ook: Vijf jaar cel voor politiemol Mark M. uit Weert

Oekraïne
Maar omdat Mark M. in Oekraïne verbleef, kon hij niet meteen achter de tralies worden gezet. Advocaat Jan-Hein Kuijpers
had al gezegd dat M. zich gewoon zou melden als het OM hem zou oproepen om zijn straf uit te zitten.

Lees ook: Politiemol Mark M. gaat in hoger beroep

M. is in hoger beroep gegaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen