Overslaan en naar de inhoud gaan

Veroordeelde in moordzaak Weert gaat in beroep

Geplaatst opwoensdag 18 februari 2015 - 6:29

Kevin R. uit Wessem, die twee weken geleden tot vijftien jaar cel werd veroordeeld voor de moord op Saaed Ali (31) in Weert, tekent hoger beroep aan.

De rechtbank oordeelde dat R. zich in november 2012 schuldig maakte aan moord toen hij Ali doodschoot bij winkelcentrum Moesel in Weert. De straf van vijftien jaar was hoger dan de geëiste twaalf jaar.

Getuigen
"Wij kunnen ons totaal niet vinden in het vonnis en ook niet in de hoogte van de straf", laat advocaat Frank Dronkers weten. "Wij willen in het hoger beroep ook weer getuigen gaan horen die iets kunnen zeggen over de zaak. Het zal dus even duren voordat het beroep inhoudelijk zal worden behandeld."

Opwelling
Kevin R. (30) heeft altijd volgehouden Ali per ongeluk en in een opwelling te hebben doodgeschoten, nadat die een verkeerde opmerking had gemaakt over zijn dochtertje.

Lees ook: 15 jaar celstraf voor moord op Saeed Ali uit Weert

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eis: 12 jaar celstraf voor moord op man uit Weert
15 jaar celstraf voor moord op Saeed Ali uit Weert
Tralies gevangenis cel
14 jaar celstraf voor brute moord op Saeed Ali uit Weert
vuurwapen
Twaalf jaar cel geëist in Weerter moordzaak
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen