Overslaan en naar de inhoud gaan

Verontwaardiging om verplicht snacken Mondo Verde

Geplaatst opwoensdag 8 november 2017 - 7:43

Amusementspark Mondo Verde in Landgraaf verplicht bezoekers, inclusief jaarkaarthouders, vanaf volgend jaar om bij elk bezoek aan te schuiven bij het all-you-can-eat-buffet.

Voor dat eten moet dan wel steeds vijf euro per bezoek worden neergelegd.

Verplichte bijbetaling
Bezoekers met een abonnement moeten daarmee dus alsnog betalen bovenop hun jaarkaart, waarvoor het tuinen- en dierenpark 27,50 per jaar vraagt.
De actie heeft op social media al tot de nodige verontwaardiging geleid. Met name bezoekers uit de omgeving die de Wereldtuinen gebruiken voor een rustig wandelingetje, laten weten dat ze niet zitten te wachten op een verplichte bijbetaling.

Vette hap
Op het all-you-can-eat-menu van Mondo Verde staan hamburgers, frikandellen, kroketten en andere snacks, broodjes, aanlenglimonade, koffie en thee en fruit.

Succes
De all-you-can-eat-formule werd in de herfstvakantie bij wijze van tijdelijke actie ingevoerd. Volgens de directie was dat zo'n groot succes dat het onbeperkt eten per 1 januari standaard bij de entreeprijs wordt inbegrepen. Van abonnementhouders wordt daarom gevraagd om per bezoek alsnog vijf euro bij te betalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen