Overslaan en naar de inhoud gaan

Verontwaardiging om verplicht snacken Mondo Verde

Geplaatst opwoensdag 8 november 2017 - 7:43

Amusementspark Mondo Verde in Landgraaf verplicht bezoekers, inclusief jaarkaarthouders, vanaf volgend jaar om bij elk bezoek aan te schuiven bij het all-you-can-eat-buffet.

Voor dat eten moet dan wel steeds vijf euro per bezoek worden neergelegd.

Verplichte bijbetaling
Bezoekers met een abonnement moeten daarmee dus alsnog betalen bovenop hun jaarkaart, waarvoor het tuinen- en dierenpark 27,50 per jaar vraagt.
De actie heeft op social media al tot de nodige verontwaardiging geleid. Met name bezoekers uit de omgeving die de Wereldtuinen gebruiken voor een rustig wandelingetje, laten weten dat ze niet zitten te wachten op een verplichte bijbetaling.

Vette hap
Op het all-you-can-eat-menu van Mondo Verde staan hamburgers, frikandellen, kroketten en andere snacks, broodjes, aanlenglimonade, koffie en thee en fruit.

Succes
De all-you-can-eat-formule werd in de herfstvakantie bij wijze van tijdelijke actie ingevoerd. Volgens de directie was dat zo'n groot succes dat het onbeperkt eten per 1 januari standaard bij de entreeprijs wordt inbegrepen. Van abonnementhouders wordt daarom gevraagd om per bezoek alsnog vijf euro bij te betalen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen