Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vermoedelijk drugslab in brandend huis in Sittard

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 16:19

De politie heeft een vermoeden dat in het huis in Sittard waar woensdagochtend een felle brand uitbrak een drugslab heeft gezeten.

In de woning aan de Sint Cornelisstraat werden jerrycans en een gasfles gevonden. Onderzoek moet nog uitwijzen of deze afkomstig zijn van een drugslab, aldus een politiewoordvoerder.

Betreden
Ook gaat de politie er vanuit dat er niemand in het pand aanwezig was, maar onderzoek moet volledige zekerheid geven. Op dit moment mag de woning op bepaalde plekken nog niet betreden worden.

Lees ook: Vlammen slaan uit dak bij felle brand in Sittard

Lichterlaaie
T
oen de hulpdiensten rond 05:30 uur ter plaatse kwamen, stond het dak in lichterlaaie. De brandweer heeft het vuur met een hoogwerker bestreden. De zolderverdieping en het dak zijn volledig uitgebrand.

Video: Track '88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen