Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vermoedelijk drugslab in brandend huis in Sittard

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 16:19

De politie heeft een vermoeden dat in het huis in Sittard waar woensdagochtend een felle brand uitbrak een drugslab heeft gezeten.

In de woning aan de Sint Cornelisstraat werden jerrycans en een gasfles gevonden. Onderzoek moet nog uitwijzen of deze afkomstig zijn van een drugslab, aldus een politiewoordvoerder.

Betreden
Ook gaat de politie er vanuit dat er niemand in het pand aanwezig was, maar onderzoek moet volledige zekerheid geven. Op dit moment mag de woning op bepaalde plekken nog niet betreden worden.

Lees ook: Vlammen slaan uit dak bij felle brand in Sittard

Lichterlaaie
T
oen de hulpdiensten rond 05:30 uur ter plaatse kwamen, stond het dak in lichterlaaie. De brandweer heeft het vuur met een hoogwerker bestreden. De zolderverdieping en het dak zijn volledig uitgebrand.

Video: Track '88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen