Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste trucker uit Limbricht zat nacht in Poolse cel

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 11:33

De vrachtwagenchauffeur uit Limbricht die sinds dinsdag vermist is, werd maandag in Polen opgepakt en moest een nacht doorbrengen in de cel.

Dat bevestigt de politie aan L1.

Lees ook: Vrachtwagenchauffeur uit Limbricht vermist in Polen

Spoor
De man maakt internationale ritten voor een transportbedrijf uit Elsloo. Hij werd opgepakt in Polen, omdat hij dronken achter het stuur zat. De Limbrichtenaar werd een dag later weer vrijgelaten. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de vrachtwagenchauffeur.

Mobiele telefoon
In de vrachtwagen werd een mobiele telefoon gevonden waarmee de trucker dinsdag nog contact heeft gehad met zijn dochter. De laatste keer dat hij belde, was de vrachtwagenchauffeur in Slubice, net over de Duitse grens bij Frankfurt an der Oder. Volgens de politie is er hierna geen telefonisch contact meer geweest met het thuisfront.

De vrachtwagen is inmiddels door de eigenaar van het transportbedrijf teruggehaald naar Nederland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen