Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste trucker uit Limbricht zat nacht in Poolse cel

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 11:33

De vrachtwagenchauffeur uit Limbricht die sinds dinsdag vermist is, werd maandag in Polen opgepakt en moest een nacht doorbrengen in de cel.

Dat bevestigt de politie aan L1.

Lees ook: Vrachtwagenchauffeur uit Limbricht vermist in Polen

Spoor
De man maakt internationale ritten voor een transportbedrijf uit Elsloo. Hij werd opgepakt in Polen, omdat hij dronken achter het stuur zat. De Limbrichtenaar werd een dag later weer vrijgelaten. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de vrachtwagenchauffeur.

Mobiele telefoon
In de vrachtwagen werd een mobiele telefoon gevonden waarmee de trucker dinsdag nog contact heeft gehad met zijn dochter. De laatste keer dat hij belde, was de vrachtwagenchauffeur in Slubice, net over de Duitse grens bij Frankfurt an der Oder. Volgens de politie is er hierna geen telefonisch contact meer geweest met het thuisfront.

De vrachtwagen is inmiddels door de eigenaar van het transportbedrijf teruggehaald naar Nederland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen