Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste man uit Venray is weer terecht

Geplaatst opvrijdag 27 november 2020 - 11:11

Een 42-jarige man uit Venray die sinds woensdagochtend werd vermist, is weer terecht.

Dat meldt de politie vrijdagochtend.

De politie meldde eerder dat de man uit Horst kwam, maar die informatie blijkt volgens een politiewoordvoerster achteraf niet te kloppen. De man komt uit Venray.

Zorgen
Woensdagochtend vertrok hij om nog onbekende reden vanuit zijn ouderlijk huis in Horst. De politie schakelde de hulp van het publiek in, in een poging hem te vinden. De familie was erg ongerust over zijn vermissing, omdat de man dringend medicatie nodig had.

Lees ook: Grote zoekactie naar vermiste man in Horst aan de Maas

Zoekactie
Agenten startten woensdag met een grootschalige zoekactie naar de man bij de Kasteelse Bossen in Horst. Maar dat leverde geen resultaat op. Donderdag is er in de bossen tussen Horst en Castenray met een gespecialiseerd zoekteam gezocht naar hem. Ook in de avond was de politie bezig met zoeken in een bosgebied in Venray.

Volgens de politie is hij vrijdagochtend in goede gezondheid in zijn woning in Venray aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen