Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste man niet gevonden in kanaal: politie zoekt verder

Geplaatst opzondag 3 februari 2019 - 13:21

De brandweer stopt met zoeken naar de vermiste man (22) in de Zuid-Willemsvaart in Weert. De politie neemt de zoektocht over.

"Wij hebben de jongen niet aangetroffen", zegt een woordvoerder van de brandweer.

Speciaal duikteam
De brandweer was zondagmorgen met een speciaal duikteam in Weert bezig met de zoektocht naar de jongen. Hij zou mogelijk in het kanaal zijn gevallen.

Fiets
Er waren sporen aangetroffen van een fiets die vanuit de
Suffolkweg richting de Zuid-Willemsvaart gaan. Dat was zo alarmerend, dat de hulpdiensten meteen in actie zijn gekomen. De fiets is inmiddels gevonden. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de jongen al sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist.

Lees ook: Brandweer zoekt in kanaal naar vermiste jongen

Burgernet
Volgens een Burgernet-bericht is de man voor het laatst gezien op de Oelemarkt. Het gaat om een slanke man van ongeveer 1.85 meter groot, met blond haar, blauwe jeans, een rode trui met Noorse vlag en een donkergroene jas met capuchon. Hij droeg donkergroene schoenen.

De politie zoekt verder in de omgeving. Er is een politiehelikopter ingeschakeld voor de zoekactie.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen