Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste Maastrichtenaar Basiel (14) mogelijk in Spanje

Geplaatst opwoensdag 6 januari 2016 - 15:40

De familie van de vermiste Basiel de Gouw heeft aanwijzingen dat de 14-jarige jongen naar Spanje is vertrokken.

Bij zijn verdwijning afgelopen maandag heeft de scholier enkele toiletspullen en een Spaans woordenboek meegenomen.

Gepland
Een pinpas heeft hij niet bij zich. Volgens een woordvoerder van de familie lijkt het er op dat Basiel de verdwijning gepland heeft. De politie houdt geen rekening meer met een misdrijf maar zoekt door naar de vermiste jongen.

Lees ook: Nachtelijke zoektocht naar vermiste scholier (14)

Naar school
Basiel vertrok maandagochtend om 8:00 uur op de fiets naar school, maar kwam daar nooit aan. Al snel werd een grote zoektocht op poten gezet. Zo zocht de politie dinsdag in en rond het Savelsbos en langs de Maas. Daarbij werd ook een helikopter ingezet. Alle politiepatrouilles in Nederland en België kijken bovendien naar de jongen uit.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

14-jarige Basiel de Gouw uit Maastricht vermist
Zoektocht naar Basiel in Noorbeek levert niks op
'Vermiste Basiel de Gouw gezien in Luxemburg'
Maastrichtse al week vermist, spoor leidt naar Spanje
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen