Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste John Power uit Maastricht duikt op in Berlijn

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 16:42

De sinds juni vermiste John Power is weer terecht. De Ier, die in Maastricht woont, heeft zich woensdag bij de ambassade in Berlijn gemeld.

Dat meldt de politie.

Berlijn
De 20-jarige Ier werd op zaterdag 9 juni voor het laatst gezien. De jongeman zou volgens zijn familie vanuit de Limburgse hoofdstad op de bus naar Duisburg zijn gestapt om vervolgens door te reizen naar Berlijn. Zijn ouders waren naar de Limburgse hoofdstad afgereisd om mee te zoeken naar hun vermiste zoon.

Lees ook: Nog altijd geen spoor van vermiste John Power uit Maastricht

Ambassade
Het vermoeden dat hij naar de Duitse hoofdstad was gegaan, bleek te kloppen. Lange tijd werd er niks van hem vernomen, maar woensdagmiddag heeft hij zich bij de ambassade in Berlijn gemeld. Vader Michael Power is opgelucht dat zijn zoon eindelijk terecht is. "Hij heeft door Europa gereisd zonder ons in te lichten", zegt Power senior. "Hij is onder andere in Hongarije geweest. Wij waren doodongerust. We gaan een hartig woordje met John praten."

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen