Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste hond op dierendag teruggevonden

Geplaatst opwoensdag 4 oktober 2017 - 12:50

De vermiste hond Luna is terecht. Op dierendag werden Nico en Charlotte Baken uit Nuth weer herenigd met hun geliefde viervoeter.

De hond was sinds zaterdag spoorloos verdwenen.

Bang
De ongeruste baasjes zetten direct een grote zoekactie op touw. Maar omdat Luna bang aangelegd is, was het moeilijk om de hond te pakken te krijgen. De hond werd meermaals in de buurt van de woning van de baasjes gespot, maar de uit Spanje overgebrachte podenco liet zich niet vangen.

Lees ook: Grote zoektocht naar vermiste hond Luna

​Schemer
Woensdagochtend kwam daar verandering in. Toen liep één van de baasjes de hond tegen het lijf. In eerste instantie vluchtte de viervoeter weg, maar uiteindelijk herkende ze de baas.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen