Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste hond Bethje weer thuis, vindster krijgt beloning

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 6:55

De vrouw die de vermiste bulldog Bethje zaterdagavond weer thuisbracht bij de 85-jarige Opa Jo in Sittard, wacht een beloning.

"Ze had op L1 gezien dat de eigenaar een man van 85 jaar was en er een beloning van 100 euro werd uitgeloofd", zo laat een familielid op Facebook weten. Zodoende bracht de vrouw de hond weer naar haar eigenaar in Sittard.

Luister ook: Vermiste hond Bethje van opa Jo uit Sittard is weer thuis

Beloning
Omdat de vrouw nog onkosten had gemaakt, is er als beloning 120 euro gegeven. "Aangezien wij bij de post op Facebook hadden aangegeven geen vragen te stellen, denken we het op deze manier goed gedaan te hebben. Het belangrijkste is dat ze terug is bij opa Jo."

1100 keer
Jo was de hond donderdag tijdens een wandeling kwijtgeraakt en was sindsdien wanhopig. Sinds de vermissing van Bethje kwamen op diverse Facebookberichten van de familie de afgelopen dagen veel reacties. Een artikel op deze site werd ruim 1100 keer op social media gedeeld. De familie besloot uiteindelijk een beloning uit te loven van 100 euro voor degene die Bethje thuis zou brengen.

Lees ook: Opa Jo zielsgelukkig, bulldog Bethje is weer thuis

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen