Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste hond Bethje weer thuis, vindster krijgt beloning

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 6:55

De vrouw die de vermiste bulldog Bethje zaterdagavond weer thuisbracht bij de 85-jarige Opa Jo in Sittard, wacht een beloning.

"Ze had op L1 gezien dat de eigenaar een man van 85 jaar was en er een beloning van 100 euro werd uitgeloofd", zo laat een familielid op Facebook weten. Zodoende bracht de vrouw de hond weer naar haar eigenaar in Sittard.

Luister ook: Vermiste hond Bethje van opa Jo uit Sittard is weer thuis

Beloning
Omdat de vrouw nog onkosten had gemaakt, is er als beloning 120 euro gegeven. "Aangezien wij bij de post op Facebook hadden aangegeven geen vragen te stellen, denken we het op deze manier goed gedaan te hebben. Het belangrijkste is dat ze terug is bij opa Jo."

1100 keer
Jo was de hond donderdag tijdens een wandeling kwijtgeraakt en was sindsdien wanhopig. Sinds de vermissing van Bethje kwamen op diverse Facebookberichten van de familie de afgelopen dagen veel reacties. Een artikel op deze site werd ruim 1100 keer op social media gedeeld. De familie besloot uiteindelijk een beloning uit te loven van 100 euro voor degene die Bethje thuis zou brengen.

Lees ook: Opa Jo zielsgelukkig, bulldog Bethje is weer thuis

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen