Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vermiste Deimante (5) duikt op in Litouwen

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 13:00

Het vijfjarige meisje Deimante Zasytyte dat zondagmiddag door haar biologische moeder werd ontvoerd in Maastricht wordt niet langer vermist.

De politie heeft informatie dat ze bij haar familie in Litouwen verblijft. Volgens de politie is het meisje niet in gevaar.

Contact
Het Openbaar Ministerie (OM) probeert samen met Bureau Jeugdzorg om met de familie in contact te komen. Het OM buigt zich met name over de ontvoering. Bureau Jeugdzorg bekommert zich over de zorg voor het vijfjarige kind.

Ontvoering
Het meisje werd zondag rond 18:30 uur bij volkstuintjes aan de Cijnsruwe in Maastricht door haar biologische Litouwse moeder meegenomen. Op dat moment was Deimante met haar pleegmoeder op pad. Daarna zijn ze in een zilverkleurige auto vertrokken.

Lees ook: Ooggetuige ontvoering meisje: 'Pleegmoeder was in paniek'

De politie hield er al rekening mee dat haar moeder het meisje mee zou nemen naar Litouwen. Daarom werd er een internationaal opsporingsbericht voor zowel moeder als kind verstuurd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen