Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vermiste Deimante (5) duikt op in Litouwen

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 13:00

Het vijfjarige meisje Deimante Zasytyte dat zondagmiddag door haar biologische moeder werd ontvoerd in Maastricht wordt niet langer vermist.

De politie heeft informatie dat ze bij haar familie in Litouwen verblijft. Volgens de politie is het meisje niet in gevaar.

Contact
Het Openbaar Ministerie (OM) probeert samen met Bureau Jeugdzorg om met de familie in contact te komen. Het OM buigt zich met name over de ontvoering. Bureau Jeugdzorg bekommert zich over de zorg voor het vijfjarige kind.

Ontvoering
Het meisje werd zondag rond 18:30 uur bij volkstuintjes aan de Cijnsruwe in Maastricht door haar biologische Litouwse moeder meegenomen. Op dat moment was Deimante met haar pleegmoeder op pad. Daarna zijn ze in een zilverkleurige auto vertrokken.

Lees ook: Ooggetuige ontvoering meisje: 'Pleegmoeder was in paniek'

De politie hield er al rekening mee dat haar moeder het meisje mee zou nemen naar Litouwen. Daarom werd er een internationaal opsporingsbericht voor zowel moeder als kind verstuurd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen