Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vermiste Belg vermoedelijk dood en in Limburg gedumpt

Geplaatst opvrijdag 6 oktober 2017 - 10:16

De politie houdt er ernstig rekening mee dat de vermiste Ronald Vandereycken (53) uit Genk niet meer in leven is. Zijn lichaam is vermoedelijk in Limburg gedumpt of begraven.

De Belgische politie doet daarom een oproep aan inwoners van de grensstreek om eventuele tips over de zaak te delen.

Vermist
Ronald Vandereycken verdween op zaterdag 3 juni. Om 12:47 uur werd hij voor het laatst gezien in de buurt van apotheek De Voorzorg in het centrum van Genk. Zijn auto, een lichtgrijze Peugeot, werd op 27 juli uit het Albertkanaal gevist. Het lichaam van de vermiste Vandereycken werd niet aangetroffen.

Lees ook: Limburgse politie helpt bij zoektocht naar vermiste Belg

Eind juni werd de 53-jarige Marc C. uit Bilzen opgepakt. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van de Genkenaar.

Oproep
Uit het onderzoek is gebleken dat Vandereycken vermoedelijk niet meer in leven is. Zijn lichaam is mogelijk in Nederland gedumpt of begraven. Mensen uit de omgeving van Maastricht wordt gevraagd contact met de politie op te nemen als ze verdachte Marc C. of de grijze Peugeot afgelopen juni hebben gezien. Ook andere tips over de zaak zijn welkom.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen