Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste Belg vermoedelijk dood en in Limburg gedumpt

Geplaatst opvrijdag 6 oktober 2017 - 10:16

De politie houdt er ernstig rekening mee dat de vermiste Ronald Vandereycken (53) uit Genk niet meer in leven is. Zijn lichaam is vermoedelijk in Limburg gedumpt of begraven.

De Belgische politie doet daarom een oproep aan inwoners van de grensstreek om eventuele tips over de zaak te delen.

Vermist
Ronald Vandereycken verdween op zaterdag 3 juni. Om 12:47 uur werd hij voor het laatst gezien in de buurt van apotheek De Voorzorg in het centrum van Genk. Zijn auto, een lichtgrijze Peugeot, werd op 27 juli uit het Albertkanaal gevist. Het lichaam van de vermiste Vandereycken werd niet aangetroffen.

Lees ook: Limburgse politie helpt bij zoektocht naar vermiste Belg

Eind juni werd de 53-jarige Marc C. uit Bilzen opgepakt. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van de Genkenaar.

Oproep
Uit het onderzoek is gebleken dat Vandereycken vermoedelijk niet meer in leven is. Zijn lichaam is mogelijk in Nederland gedumpt of begraven. Mensen uit de omgeving van Maastricht wordt gevraagd contact met de politie op te nemen als ze verdachte Marc C. of de grijze Peugeot afgelopen juni hebben gezien. Ook andere tips over de zaak zijn welkom.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen