Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste bejaarde scootmobiliste (87) Helden dood gevonden

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 17:37

De zoektocht naar een bejaarde scootmobiliste in Helden is beëindigd. De vrouw is levenloos gevonden in een buitengebied in Sevenum.

De 87-jarige mevrouw Ydema was al sinds donderdagmiddag zoek toen zij na een bezoek aan de regiopoli van VieCuri, niet naar haar huis in Helden is gereden.

De politie laat weten dat zij niet weet hoe de vrouw om het leven is gekomen, maar niet van een misdrijf uitgaat.

Zoekactie
Ondanks dat de politie meteen alarm sloeg, werd de vrouw niet op tijd gevonden. Wel kwamen er bewakingsbeelden van een bouwmarkt vlakbij de poli, waarop een bejaarde scootmobiliste te zien was. Onduidelijk bleef of de vrouw op beeld, de vrouw was waarna de politie op zoek was.

Lees ook: Zoektocht naar bejaarde scootmobiliste gaat verder

Politieheli
Doordat elk spoor ontbrak, heeft de politie vrijdagmiddag besloten het zoeken met speurhonden te stoppen. Ze had geen idee in welk gebied gezocht moest worden. Ook het inzetten van een politiehelikopter bleef uit, er was te veel laaghangende bewolking.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen