Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vermiste Basiel de Gouw gezien in Luxemburg'

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 15:50

De vermiste Basiel de Gouw uit Maastricht is gezien in Luxemburg.

De 14-jarige jongen heeft daar gesproken met mensen die hem herkend hebben van flyers. Dat zegt een woordvoerder van de familie.

Zwarte fiets
Basiel is in Luxemburg gesignaleerd op zijn zwarte fiets, in een blauwe jas en met bordeauxrode schoenen. Hij zou een grote weekendtas op zijn rug dragen.

Spanje
De jongen vertrok maandag op de fiets naar school, maar kwam nooit aan. Hij zou mogelijk onderweg zijn naar Spanje. Basiel nam namelijk een Spaans woordenboek mee van thuis. Dat de jongen in Luxemburg gesignaleerd is, lijkt in dat verhaal te passen. Vrienden en familie houden zich actief bezig met de zoektocht. Ze willen nog niet zeggen of zij nu ook richting Luxemburg gaan.

Eerder werd naar aanleiding van een tip ook gezocht in Noorbeek, maar dat leverde niets op.

Lees ook: Zoektocht naar Basiel in Noorbeek levert niks op

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

14-jarige Basiel de Gouw uit Maastricht vermist
Vermiste Maastrichtenaar Basiel (14) mogelijk in Spanje
Zoektocht naar Basiel in Noorbeek levert niks op
Basiel de Gouw weer thuis in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen