Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste Basiel de Gouw gevonden in Bordeaux

Geplaatst opmaandag 11 januari 2016 - 13:14

De vermiste Basiel de Gouw uit Maastricht is terecht.

Dat heeft de politie via Twitter bekendgemaakt. De 14-jarige jongen is door de Franse politie op het treinstation van Bordeaux gevonden. Hij is volgens de politie in goede gezondheid. De jongen wordt zo snel mogelijk herenigd met zijn ouders.

Week vermist
Basiel de Gouw was sinds vorige week maandag vermist. Hij ging toen op de fiets naar school, maar kwam daar niet aan. Het vermoeden bestond dat Basiel zich in het buiteland begaf. Om die reden stond hij internationaal gesignaleerd. Hoe de jongen in Bordeaux verzeild is geraakt en wat hij daar deed wil de politie in verband met de privacy niet zeggen.

Meerdere landen
Afgelopen dagen kwamen er verschillende meldingen van plaatsen en landen waar Basiel zou zijn gezien, of onderweg naartoe zou zijn. Onder meer Luxemburg werd genoemd. Of de jongen daar ook echt is geweest, is voorlopig onduidelijk.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Moeder belt twee minuten met Basiel, nog veel onduidelijk
Grote nachtelijke zoektocht naar vermiste scholier (14)
Is de vermiste Basiel de Gouw (14) in Noorbeek?
14-jarige Basiel de Gouw uit Maastricht vermist
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen