Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste Arne Hermsen in programma Team Vermissingen

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 7:03

In het SBS6-programma Team Vermissingen wordt woensdag aandacht besteed aan de vermissing van Arne Hermsen (34) uit Gennep.

De 34-jarige Limburger wordt al ruim twee jaar vermist.

Verdwenen
Op 13 februari 2015 vertrok Hermsen vroegtijdig van zijn werk in Heijen. In plaats van naar huis te gaan, vertrok hij te voet naar Duitsland. In de stad Goch is er een dag later nog met zijn pas geld gepind. Daarna ontbreekt ieder spoor van de Gennepenaar.

Duits klooster
Reporter Thijs Zeeman bracht een bezoek aan Goch om te kijken op de plek waar voor het laatst een levensteken van Arne Hermsen werd gevonden. Volgens Zeeman is dat bij Klooster Gravendaal, waar de sekte De Orde der Transformanten gevestigd is.

Lees ook: Moeder schrijft emotionele brief aan vermiste zoon

Team Vermissingen
In het SBS6-programma probeert een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken vermissingen op te lossen. Rik van de Westelaken preserenteert het programma. Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem en Jens Olde Kalter maken reportages op locatie.

De vermissing van Arne Hermsen is woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen