Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermiste 14-jarige jongen na dagenlange zoektocht terecht

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 15:38

De vermiste Thomas Robben uit Heijen is weer terecht.

De 14-jarige jongen was dagenlang spoorloos, nadat hij zaterdagmiddag met de fiets thuis vertrok. Zondagavond werd hij gespot op Utrecht Centraal. In diezelfde stad heeft de politie de jongen nu gevonden.

Lees ook: Vermiste jongen uit Heijen gespot op Utrecht Centraal

Volgens de politie verkeert hij in goede gezondheid. Waar hij verbleef en waarom hij van huis wegliep, is niet bekendgemaakt.

Veel tips
De politie begon een zoekactie naar de jongen. Onder meer via social media werd opgeroepen om naar hem uit te kijken. Dat leverde veel tips op.

Een getuige zag hem zondagavond op het station van Arnhem, waar hij de intercity nam richting Den Helder. In Utrecht stapte hij weer uit de trein. Daar werd hij gespot op beelden van bewakingscamera's.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen