Jef Vaessen

Zoekactie naar vermiste Jef Vaessen (83) uit Cadier en Keer

De politie is op zoek naar de 83-jarige Jef Vaessen uit Cadier en Keer. De man vertrok afgelopen donderdag op zijn fiets en is sindsdien spoorloos.

Politie stock
Meisje (15) uit Maastricht vermist

De politie is op zoek naar een 15-jarig meisje uit Maastricht.

Zoektocht vermist meisje Vaals - 10 aug 2020
Vermist meisje (11) uit Vaals teruggevonden

Het elfjarige meisje dat sinds zondagavond vermist werd, is maandagochtend in goede gezondheid teruggevonden.

zoektocht vermist persoon Bosscherweg Maastricht (27 jul 2020)
Gevonden lichaam in Maastricht is vermist persoon

Het lichaam dat dinsdagavond is gevonden in de Zuid-Willemsvaart aan de Bosscherweg in Maastricht, is inderdaad het stoffelijk overschot van de persoon die sinds maandagochtend wordt vermist.

zoektocht vermist persoon Bosscherweg Maastricht (27 jul 2020)
Lichaam gevonden bij zoekactie naar vermiste persoon

De politie heeft dinsdagavond een lichaam gevonden tijdens de zoekactie naar een vermiste persoon in de Zuid-Willemsvaart aan de Bosscherweg in Maastricht.

zoektocht vermist persoon Maastricht - 27 jul 2020
Hulpdiensten zoeken tevergeefs naar vermist persoon

De hulpdiensten hebben maandagochtend met man en macht in het water langs de Bosscherweg in Maastricht gezocht naar een vermist persoon. In het water is niemand gevonden.

Wessem Duitser maas vermist
Man in het water bij jachthaven Wessem overleden

Bij de jachthaven in Wessem is het stoffelijk overschot van een Duitse man uit het water gehaald.

zoektocht vermiste Loek Streukers
Auto vermiste Loek Streukens in Drents kanaal gevonden

Bij de grote zoekactie in het kanaal langs de N371 in Drenthe is zondagavond de auto van de vermiste Loek Streukens (36) uit Sittard gevonden.

stock politie politieauto
Grote zoekactie in Drenthe: mogelijk naar vermiste Limburger

De politie is in Drenthe druk bezig met een zoekactie in het kanaal langs de N371 tussen Meppel en Havelte. De zoekactie heeft mogelijk te maken met de vermissing van de 36-jarige Loek Streukens uit Sittard.

Vastleggen in volledig scherm 19-3-2020 235040.bmp
Vrouw (48) vermist in Weert

Een 48-jarige vrouw uit Weert wordt vermist. Ze verliet donderdagavond in verwarde toestand haar woning en is sindsdien spoorloos.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten