Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermeende schietpartij Born blijkt akkefietje

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 10:19

De schietpartij waarvoor de hulpdiensten in Born in de nacht van donderdag op vrijdag zijn gealarmeerd, blijkt om een ruzie te gaan.

Dat heeft de politie bevestigd.

Geen loos alarm
"Dus het was niet helemaal loos alarm", zegt de politiewoordvoerster. "Maar het was veel minder ernstig dan de melding deed vermoeden." Rond 1:00 uur kreeg de politie de melding van een schietpartij aan de Obbichterweg.

Lees ook: Schietpartij Born blijkt loos alarm

Serieuze melding
Wie de melding van het vuurwapengeweld heeft gedaan, weet de politie niet. "We nemen dergelijke meldingen altijd serieus", verklaart de woordvoerster de inzet van zes politieauto's, twee ambulances en een traumahelikopter.


Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen