Overslaan en naar de inhoud gaan

Vermeende schietpartij Born blijkt akkefietje

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 10:19

De schietpartij waarvoor de hulpdiensten in Born in de nacht van donderdag op vrijdag zijn gealarmeerd, blijkt om een ruzie te gaan.

Dat heeft de politie bevestigd.

Geen loos alarm
"Dus het was niet helemaal loos alarm", zegt de politiewoordvoerster. "Maar het was veel minder ernstig dan de melding deed vermoeden." Rond 1:00 uur kreeg de politie de melding van een schietpartij aan de Obbichterweg.

Lees ook: Schietpartij Born blijkt loos alarm

Serieuze melding
Wie de melding van het vuurwapengeweld heeft gedaan, weet de politie niet. "We nemen dergelijke meldingen altijd serieus", verklaart de woordvoerster de inzet van zes politieauto's, twee ambulances en een traumahelikopter.


Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen