Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinden uitgeschakeld in halve finales EK

Geplaatst opzaterdag 7 december 2019 - 18:56

Joeri Verlinden heeft zich op de Europese kampioenschappen zwemmen op de kortebaan niet voor de finale van de 50 meter vlinderslag geplaatst.

De zwemmer uit Melick tikte in de halve finales in 22.97 seconden aan. Goed voor de veertiende tijd, maar niet goed genoeg voor een plekje in de eindstrijd.

Sneller dan series
Daarmee was Verlinden sneller dan in de series. Met een tijd van 23,10 mocht hij in de ochtend nog net door naar de halve finales.

Lees ook: Joeri Verlinden nipt naar halve finales 50 meter vlinderslag

Russen
Verlinden zwom de zeventiende tijd. Omdat drie Russische zwemmers sneller waren waarvan er 'slechts' twee naar de halve eindstrijd mochten, kwalificeerde Verlinden zich als zestiende deelnemer voor de halve eindstrijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen