Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinde voelt zich niet alleen na scheiding

Geplaatst opdonderdag 13 november 2014 - 12:15

Entertainmentdeskundige Albert Verlinde moet wennen aan een leven zonder zijn ex-man Onno Hoes als partner. Dat zegt hij donderdag in het AD.

De presentator belandde na de scheiding van de burgermeester van Maastricht niet in een zwart gat. "Ik voel me absoluut niet alleen, iedereen is heel lief. Er staan veel mensen voor me klaar. Daar ben ik heel gelukkig mee en dankbaar voor".

Contact
Het stel deelde 22 jaar lief en leed en was 13 jaar een getrouwd koppel. Verlinde en Hoes spreken elkaar nog steeds. "Ik ben blij dat ik goed contact heb met Onno. We spreken en zien elkaar, maar het is natuurlijk wel wennen aan een leven zonder hem."

Boulevard
Verlinde waardeert zijn werk nu nog meer sinds hij single is. "Werk is natuurlijk een fijne afleiding. Het is niet dat ik me in mijn werk verstop – ik doe niets anders dan voorheen – maar ik bedenk wel dat het erg fijn is om Boulevard te doen."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert
'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts