Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinde voelt zich niet alleen na scheiding

Geplaatst opdonderdag 13 november 2014 - 12:15

Entertainmentdeskundige Albert Verlinde moet wennen aan een leven zonder zijn ex-man Onno Hoes als partner. Dat zegt hij donderdag in het AD.

De presentator belandde na de scheiding van de burgermeester van Maastricht niet in een zwart gat. "Ik voel me absoluut niet alleen, iedereen is heel lief. Er staan veel mensen voor me klaar. Daar ben ik heel gelukkig mee en dankbaar voor".

Contact
Het stel deelde 22 jaar lief en leed en was 13 jaar een getrouwd koppel. Verlinde en Hoes spreken elkaar nog steeds. "Ik ben blij dat ik goed contact heb met Onno. We spreken en zien elkaar, maar het is natuurlijk wel wennen aan een leven zonder hem."

Boulevard
Verlinde waardeert zijn werk nu nog meer sinds hij single is. "Werk is natuurlijk een fijne afleiding. Het is niet dat ik me in mijn werk verstop – ik doe niets anders dan voorheen – maar ik bedenk wel dat het erg fijn is om Boulevard te doen."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert
'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV