Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinde: 'Geknokt, maar niet gewonnen'

Geplaatst opwoensdag 15 oktober 2014 - 20:10

Albert Verlinde benadrukt in televisieprogramma RTL Boulevard dat hij ook na de scheiding 'beste maatjes' blijft met Onno Hoes.

De showbizzkenner spreekt woensdagavond in zijn eigen programma openhartig over het stukgelopen huwelijk met de burgervader van Maastricht. "We woonden op twee verschillende locaties en hebben allebei een drukke baan. We hebben geknokt voor onze relatie, maar niet gewonnen", zegt Verlinde.

Lees ook: Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden

'Beste maatjes'
Via een gezamenlijke verklaring maakte het koppel de scheiding woensdagmiddag wereldkundig. Volgens Verlinde blijven de twee elkaar gewoon zien. "Ondanks alles zijn we nog altijd beste maatjes. Onno zal ook naar premières van mijn theaterproducties blijven komen."

Hoes en Verlinde waren 22 jaar samen, waarvan 13 jaar als getrouwd stel.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert
'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert en Onno wilden samen oud worden
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen