Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinde: ‘Battle tussen Sylvie Meis en Chantal Janzen’

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 10:39

TV-ster Sylvie Meis moet op de Duitse televisie steeds meer plaats maken voor haar landgenoot Chantal Janzen.

Dat beweert showbizzgoeroe Albert Verlinde in RTL-Boulevard. "Je gaat nu toch de battle krijgen tussen de Hollandse babes daar in Duitsland. Want onze Sylvie Meis lijkt plaats te moeten maken voor Chantal Janzen."

The Voice Kids
De Tegelse blondine is vanaf vrijdag te zien als presentatrice van talentenjacht The Voice Kids. "Ze beginnen te juichen in Duitsland als het over Chantal gaat. Ze vinden haar spontaan, zijn enthousiaist over het Duits wat ze spreekt en over hoe ze met kinderen omgaat. Kortom, ze is nog niet heilig verklaard, maar het scheelt niet veel."

'Buurvrouw'
Dat Janzen ook musicalactrice is, er prachtig uitziet, een kindje heeft en stiefmoeder is, draagt bij aan haar populariteit, zegt Verlinde. "Dat vinden ze allemaal intrigerend. Het is eigenlijk gewoon je buurvrouw, maar ze ziet er ook prachtig uit en kan zingen, acteren en presenteren. Daar houden de Duitsers wel van. Het is een soort totaalpakket, maar wij willen ons totaalpakket wel terug."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Sylvie Meis is Chantal Janzen ruim de baas
Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen
Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts