Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinde: ‘Battle tussen Sylvie Meis en Chantal Janzen’

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 10:39

TV-ster Sylvie Meis moet op de Duitse televisie steeds meer plaats maken voor haar landgenoot Chantal Janzen.

Dat beweert showbizzgoeroe Albert Verlinde in RTL-Boulevard. "Je gaat nu toch de battle krijgen tussen de Hollandse babes daar in Duitsland. Want onze Sylvie Meis lijkt plaats te moeten maken voor Chantal Janzen."

The Voice Kids
De Tegelse blondine is vanaf vrijdag te zien als presentatrice van talentenjacht The Voice Kids. "Ze beginnen te juichen in Duitsland als het over Chantal gaat. Ze vinden haar spontaan, zijn enthousiaist over het Duits wat ze spreekt en over hoe ze met kinderen omgaat. Kortom, ze is nog niet heilig verklaard, maar het scheelt niet veel."

'Buurvrouw'
Dat Janzen ook musicalactrice is, er prachtig uitziet, een kindje heeft en stiefmoeder is, draagt bij aan haar populariteit, zegt Verlinde. "Dat vinden ze allemaal intrigerend. Het is eigenlijk gewoon je buurvrouw, maar ze ziet er ook prachtig uit en kan zingen, acteren en presenteren. Daar houden de Duitsers wel van. Het is een soort totaalpakket, maar wij willen ons totaalpakket wel terug."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Sylvie Meis is Chantal Janzen ruim de baas
Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen
Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane