Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlinde: ‘Battle tussen Sylvie Meis en Chantal Janzen’

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 10:39

TV-ster Sylvie Meis moet op de Duitse televisie steeds meer plaats maken voor haar landgenoot Chantal Janzen.

Dat beweert showbizzgoeroe Albert Verlinde in RTL-Boulevard. "Je gaat nu toch de battle krijgen tussen de Hollandse babes daar in Duitsland. Want onze Sylvie Meis lijkt plaats te moeten maken voor Chantal Janzen."

The Voice Kids
De Tegelse blondine is vanaf vrijdag te zien als presentatrice van talentenjacht The Voice Kids. "Ze beginnen te juichen in Duitsland als het over Chantal gaat. Ze vinden haar spontaan, zijn enthousiaist over het Duits wat ze spreekt en over hoe ze met kinderen omgaat. Kortom, ze is nog niet heilig verklaard, maar het scheelt niet veel."

'Buurvrouw'
Dat Janzen ook musicalactrice is, er prachtig uitziet, een kindje heeft en stiefmoeder is, draagt bij aan haar populariteit, zegt Verlinde. "Dat vinden ze allemaal intrigerend. Het is eigenlijk gewoon je buurvrouw, maar ze ziet er ook prachtig uit en kan zingen, acteren en presenteren. Daar houden de Duitsers wel van. Het is een soort totaalpakket, maar wij willen ons totaalpakket wel terug."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Sylvie Meis is Chantal Janzen ruim de baas
Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen
Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV