Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlies voor Oranje handbalmannen onder 20 op EK

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 20:11

De Oranje handbalmannen onder 20 hebben op de Europese kampioenschappen voor B-landen in Montenegro verloren. Tsjechië versloeg het Nederlandse team met 27-24.

De Nederlanders, met zeven Limburgers in de selectie, speelden in Podgorica een goede eerste helft. Oranje stond regelmatig voor, maar zag de Tsjechische leeftijdsgenoten kort voor rust een 11-9 achterstand wegwerken.

Drie treffers
N
a de hervatting kwam Tsjechië op voorsprong, maar Oranje kwam terug en sloeg een gat van drie treffers. Die voorsprong konden de mannen van coach Edwin Kippers niet vasthouden.

Topscorer
In het laatste kwart van de wedstrijd toonden de Tsjechen hun fysieke kracht, benutten de doelkansen en namen afstand van Oranje. Ivar Stavast van OCI Lions en Tim Claessens waren met zes treffers topscorer bij Oranje, dat na vier wedstrijden de derde plaats in de poule inneemt. Nederland speelt donderdag de laatste poulewedstrijd tegen Moldavië.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen