Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlies voor basketballers Weert in Leiden

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 22:15

Het team van de Basketbal Academie Limburg heeft de wedstrijd tegen Zorg & Zekerheid Leiden met 93-70 verloren.

Het team van de Basketbal Academie Limburg heeft de wedstrijd tegen Zorg & Zekerheid Leiden met 93-70 verloren.

De mannen van coach Varagic wisten in Leiden in het eerste kwart de achterstand te beperken tot 25-20, maar in het tweede kwart liep de thuisploeg uit tot 46-34.

Na de hervatting kwamen de basketballers uit Weert sterk terug en verkleinde de achterstand tot 62-59. In het laatste kwart stelde Leiden orde op zaken en liep snel weg van BAL. De Weertenaren moesten uiteindelijk een 93-70 nederlaag slikken en zakken naar de zesde plaats in de eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen