FC Den Bosch - MVV (22 sep 2020)

Geen punten voor Sterrendragers in Den Bosch

MVV Maastricht heeft aan de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch geen punten overgehouden. In Stadion de Vliert verloren de Sterrendragers met 2-0. Bij rust was de stand met 0-0 nog in evenwicht.

Volleybal
Peelpush verliest spannend duel in Ootmarsum

De volleybalsters van Peelpush hebben de competitiewedstrijd tegen Set Up ’65 verloren. In Ootmarsum trok de thuisploeg na twee uur spelen met 3-2 aan het langste eind.

Tonnen verlies voor omroep L1 door eenmalige kosten

L1 heeft in 2017 een verlies geleden van ruim 7,5 ton.

Arts verliest koffer vol zware medicijnen

Een arts uit Maastricht is een koffer vol zware medicijnen verloren.

Video: Roda-directeur ontploft na verlies

Technisch directeur Harm van Veldhoven van Roda JC ontplofte van woede na afloop van het duel tussen zijn club en Heracles.

Nieuwe vestigingen kosten Hudson's Bay veel geld

Het Canadese winkelconcern Hudson's Bay heeft in de eerste helft van dit jaar een fors hoger verlies moeten incasseren dan een jaar eerder.

Forse verliezen in Limburgse ouderenzorg

Bijna de helft van de instellingen in de Limburgse ouderenzorg heeft verlies gedraaid.

Inalfa Roof Systems Venray ziet winst verdampen

De Venrayse producent van schuifdaken voor auto's zag hun winst van 23 miljoen euro in 2015 dalen naar 3 miljoen euro in 2016.

Sjoerd is armband met as van overleden moeder kwijt

Een inwoner van Tegelen is teneergeslagen omdat hij zijn armband kwijt is, met daarin de as van zijn overleden moeder.

Miljoenenverlies voor zorginstelling Mondriaan

Zorginstelling Mondriaan in Heerlen kampt met grote financiële problemen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten