Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlichting op Tom Dumoulin Bike Park

Geplaatst opdinsdag 6 november 2018 - 19:05

Wielrenners kunnen voortaan ook 's avonds in het Tom Dumoulin Bike Park trainen.

Dinsdagavond stelde sportwethouder Jos Bessems van Sittard-Geleen de lichtinstallatie met een heuse ceremonie in werking.

Donker
Renners moesten tot nu toe in de donkere maanden naar Zolder uit wijken om in het licht te kunnen trainen, maar kunnen nu elke avond tot 21:00 uur terecht in het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Op de eerste avond werd daar al gretig gebruik van gemaakt en draaiden ruim tweehonderd renners hun rondjes in het felverlichte park.

L1 / Maarten Omvlee

Sportcentrum
Volgens Bessems blijkt daaruit dat er grote behoefte bestaat. "Vanaf het begin was al gepland dat er voorzieningen getroffen zouden worden om ook 's avonds van het Bike Park gebruik te kunnen maken. Het is een volgende stap in de afbouw van het sportcentrum", vertelt de wethouder tegen L1.

Bessems is verheugd dat op de eerste avond al zoveel sporters gebruiken maken van de voorziening. Hij verwacht dat de belangstelling zal toenemen naarmate dat in grotere kring bekend is.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen