Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verleidster Ashley krijgt basislesje biologie

Geplaatst opdinsdag 11 april 2017 - 11:40

Nadat ze al schitterde in Temptation Island en Ex on the Beach, weet de Heerlense Ashley ook in MTV-programma Dutch Ridicilousness te verbazen.

In het programma worden internetvideo's door bekende en minder bekende Nederlanders en Vlamingen bekeken en becommentarieerd.

Zwanger
Zo ook een culinair filmpje, waarin tot ieders verrassing een gebraden kip gevuld blijkt te zijn met een kleinere gebraden vogel.
Uiteraard steekt de Heerlense flapuit haar verbazing niet onder stoelen of banken. "Is die kip zwanger?" slaakt ze uit, niet gehinderd door enige biologische kennis.

Correctie
Het is misschien onbeleefd, maar presentator Edson da Graca kan het niet nalaten de wulpse blondine toch even bij te spijkeren: "Ashley. Kippen. Leggen. Eieren!"

Ritje te paard
De twintigjarige Ashley is dit seizoen een van de verleidsters in kijkcijferhit Temptation Island. Alhoewel het haar niet lukte om een van de mannen helemaal voor zich te winnen, leverde haar romantische ritje te paard met muscleman Niels onvergetelijke televisie op.

Lees ook: Social media gaan los op Heerlense verleidster te paard

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Social media gaan los op Heerlense verleidster te paard
Heerlense blondine schittert in Temptation Island
Brandweer sirene
Zes brandweerlieden redden hond van dood in Heerlen
Zebrapadschilder levert half werk in Heerlen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen