Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkoop discotheek The Apollo Helden afgeketst

Geplaatst opvrijdag 18 december 2015 - 21:00

De verkoop van discotheek The Apollo in Helden is afgeblazen. Deze week zouden de partijen naar de notaris gaan, maar dat ging niet door omdat er geen sloopvergunning was voor het pand.

De beoogde koper, de in hennepzaken veroordeelde John B., heeft zich inmiddels teruggetrokken zo meldt hij aan Dagblad de Limburger.

Deuren blijven open
Ook de koop van het naastgelegen café Friends en een woonhuis is daarmee afgeketst. Eigenaar Stephan Jansen van The Apollo bekijkt of hij alsnog zelf een sloopvergunning aan kan vragen voor zijn zaak, om die vervolgens toch verkocht te krijgen. Zolang de verkoop niet doorgaat, blijven de deuren van de disco open.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Discotheek The Apollo gaat sluiten, pand gesloopt
Bergs Helden BV wil behalve Apollo nog twee panden slopen
Sloopmelding voor The Apollo in Helden moet over
Sloop The Apollo: asbest in dak
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen