Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkoop boek Van Rey loopt voorspoedig

Geplaatst opvrijdag 5 december 2014 - 20:04

De verkoop van het boek 'El Rey, van jager tot prooi', over Jos van Rey, gaat voorspoedig.

Bij Bol.com is het boek tijdelijk niet meer leverbaar en er komt binnenkort al een tweede druk. Het gaat daarbij om wederom 2500 boeken die vanaf 12 december beschikbaar komen.

El Rey
In het boek 'El Rey, van jager tot prooi' vertellen Hans Goossen en Theo Sniekers het verhaal van Jos van Rey. Van de opkomst van de in Roermond geliefde politicus tot aan zijn huidige status als verdachte van corruptie en witwassen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jos van Rey
Boek over affaire-Jos van Rey
Discussieer mee over de affaire-Van Rey
Live: Boekpresentatie El Rey
'Boek El Rey is geen aanklacht'
'El Rey' loopt Prinsjesboekenprijs mis
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen