Overslaan en naar de inhoud gaan

Verklapt Max Verstappen met deze reactie zijn nieuwe vlam?

Geplaatst opdonderdag 19 november 2020 - 13:16

Een mysterieuze reactie van Max Verstappen op een Instagram-bericht van Kelly Piquet, dochter van de Braziliaanse Formule 1-coureur Nelson Piquet, houdt de gemoederen bezig.

Het model schreef bij een gedeelde foto de woorden: "Darker than the ocean, deeper than the sea, you got everything, you got what I need." Verstappen reageerde daarop: "Together we can face challenges as deep as the sea and as high as the sky."

Vragen bij fans
De poëtische reactie van de coureur van Red Bull kreeg meer dan 2700 likes en meer dan 500 mensen reageerden op zijn berichtje. Ze bleven achter met vragen of Verstappen (23) en Piquet (31) nu een stelletje zijn. Maar daarover laten ze allebei (nog) niks los. Naast Max volgt ook vader Jos en zus Victoria het model op Instagram.

Kelly Piquet is de ex van coureur Daniil Kvyat, met wie ze vorig jaar een kind kreeg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen