VVD en SP zien weilanden vol zonnepanelen niet zitten

VVD en SP zien niks in het vol zetten van weilanden met zonnepanelen.

Lijsttrekkersdebat: PvdA wil nieuw plan intensieve veehouderij

De PvdA vindt dat er een nieuw plan moet komen voor de intensieve veehouderij in Limburg.

Kijk terug: Het Limburgse lijsttrekkersdebat

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen woensdag 20 maart heeft zondagavond het Limburgse lijsttrekkersdebat plaatsgevonden.

Verkiezingsdebat: Wie bestuurt Limburg na verkiezingen?

Kan het huidige provinciebestuur (CDA, VVD, D66, PvdA) Limburg ook ná de verkiezingen van 20 maart blijven besturen? Dat is een van de vragen van het vierde verkiezingsdebat van L1.

Verkiezingsdebat: Brede steun voor sociale agenda

Meer geld voor de sociale agenda kan rekenen op brede steun in de provinciale politiek.

Verkiezingsdebat: maatregelen voor omwonenden MAA

Lokaal-Limburg wil een fonds van 10 miljoen euro voor omwonenden van Maastricht Aachen Airport (MAA). Daaruit moeten bijvoorbeeld geluidswerende maatregelen of isolatie van huizen worden betaald.

LimburgStemt 2018
TERUGKIJKEN: Het tweede verkiezingsdebat

L1 zendt in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen vijf debatten uit. Woensdagavond was het tweede debat, dat werd georganiseerd in samenwerking met De Maatschappij.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten