Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkiezingen in zicht: wat vind jij belangrijk?

Geplaatst opvrijdag 1 februari 2019 - 11:03

De regionale omroepen en de NOS onderzoeken voor het derde jaar op rij wat jij belangrijk vindt, wat je bezig houdt en waar je je zorgen over maakt.

Op 20 maart worden er weer verkiezingen gehouden.

Provinciaal en landelijk
Dat is bij uitstek het moment om met je stem invloed uit te oefenen. Niet alleen op de provinciale politiek maar ook op de landelijke, want indirect wordt immers ook de Eerste Kamer gekozen.

Prioriteiten
Wat vind jij het belangrijkste onderwerp? Waar moet de politiek met voorrang werk van maken? Gaat het je om je financiële situatie, om het klimaat, de woningmarkt, veiligheid op straat of meer om immigratie, zorg, onderwijs en ga zo maar door.

Vragenlijst
Dit is geen opinieonderzoek, maar een middel om ervaringen en verhalen van mensen te inventariseren en te peilen wat er leeft. Het helpt ons en de andere omroepen nog beter te berichten over wat er leeft in ons land. Kijk hier voor de vragenlijst.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV