Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkiezingen in zicht: wat vind jij belangrijk?

Geplaatst opvrijdag 1 februari 2019 - 11:03

De regionale omroepen en de NOS onderzoeken voor het derde jaar op rij wat jij belangrijk vindt, wat je bezig houdt en waar je je zorgen over maakt.

Op 20 maart worden er weer verkiezingen gehouden.

Provinciaal en landelijk
Dat is bij uitstek het moment om met je stem invloed uit te oefenen. Niet alleen op de provinciale politiek maar ook op de landelijke, want indirect wordt immers ook de Eerste Kamer gekozen.

Prioriteiten
Wat vind jij het belangrijkste onderwerp? Waar moet de politiek met voorrang werk van maken? Gaat het je om je financiële situatie, om het klimaat, de woningmarkt, veiligheid op straat of meer om immigratie, zorg, onderwijs en ga zo maar door.

Vragenlijst
Dit is geen opinieonderzoek, maar een middel om ervaringen en verhalen van mensen te inventariseren en te peilen wat er leeft. Het helpt ons en de andere omroepen nog beter te berichten over wat er leeft in ons land. Kijk hier voor de vragenlijst.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart